foto

Exclusief bij Bob&Gon

Onze succesvolle zondagmiddag serie Music & Wine voorstellingen met bijzondere artiesten.

Algemeen

De voorstellingen van ‘Exclusief bij Bob&Gon’ worden gehouden in The Club van Studio’s Aalsmeer. Een heerlijke club met rood pluche en lampjes, waar u zich in Parijs of Berlijn waant. ‘Exclusief bij Bob&Gon’ is een speciaal label van stichting Crown Theater Aalsmeer. Bob van de Heuvel en Gon de Koter zijn gastheer en gastvrouw van de middag en zij worden bijgestaan door Janna van Zon, Wilbert Streng en Peter van Eick en meerdere vrijwilligers.

Aanvangstijden en zitplaatsen

De voorstellingen zijn 1x per maand op zondagmiddag en beginnen om 15.30 uur. De zaal gaat om 14.30 uur open. Losse kaarten kosten € 21,50 exclusief reserveringskosten.

The Club beschikt over maximaal 125 zitplaatsen, waarvan 80 dichtbij het podium. U zit aan een tafeltje met maximaal 5 personen en tijdens de voorstelling kan een drankje worden gedronken.

De plaatsen in de zaal zijn vrij naar keuze. Dus wie het eerst binnen is, krijgt de beste plaats. U wordt door ons naar uw plaats begeleid. U kunt niet reserveren. Wel kunt u een abonnement nemen. Houders van een abonnement hebben gereserveerde plaatsen aan een vaste tafel. 

Plattegrond The Club

Bekijk de plattegronden van onze zalen.

Abonnement

Wilt u de beste plek in de Club? Neem dan een abonnement.

Er worden maximaal 60 abonnementen uitgegeven. U betaalt per abonnement slechts € 105,- voor 6 voorstellingen. Bovendien heeft u recht op een vaste plaats aan een tafel, die u wel met anderen moet delen. Uw abonnement is overdraagbaar aan anderen. Dus als u een keer niet kunt komen, mag u een ander er mee verrassen.

Abonnementen voor het seizoen 2016-2017 kunt u reserveren door een mail te sturen aan petervaneick@crowntheateraalsmeer.nl. Of door uw abonnement te bestellen bij cadeauwinkel Espago van Gon de Koter in de Ophelialaan te Aalsmeer. Plaatsen worden op volgorde van reservering en betaling door ons ingedeeld. Indien u zelf uw plaats wilt uitzoeken, dan kunt u dit vanaf 15 september tot 1 oktober doen bij Espago Aalsmeer.

Abonnementen kunt u afhalen bij ons verkooppunt Espago. Of aan onze kassa bij The Club voorafgaand aan de voorstelling.  U kunt ook een mail sturen aan: petervaneick@crowntheateraalsmeer.nl. Wij sturen u dan een bevestiging en betaalinformatie.

Losse kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij: Ticketpoint.nl en ook bij Espago Aalsmeer en aan de kassa op de dag van de voorstelling. (Als er nog kaarten verkrijgbaar zijn)

Voorwaarden abonnementen

  • Op vertoon van het abonnement heeft u toegang tot voorstellingen van ‘Exclusief bij Bob&Gon’ in het theaterseizoen 2016-2017.
  • Het abonnement is van u persoonlijk, maar mag worden overgedragen aan een ander persoon, indien u verhinderd bent.
  • Laat uw abonnement afvinken aan de kassa tijdens uw bezoek van een voorstelling.
  • Tevens heeft u recht op een zitplaats aan een van de 1e rang tafeltjes.
  • Tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling houden wij een tafel voor u gereserveerd.
  • Daarna is het aan iedere gast vrij om de lege plaatsen te bezetten.
  • Bij annuleringen en wijzigingen van het programma zullen wij een gepaste aanbieding doen voor invulling van uw abonnement.
  • Wij zullen u, wanneer u dat wenst, op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen door toezending van onze nieuwsbrieven via de mail.

Business Club

De Raad VastgoedHoekwaterHilverda De BoerTotal Copy ServiceEffektief groepSolidoeR.O.E.L Design Brand AdvertisingDrukkerij CocuStudios AalsmeerGJ MeijerParaatStevacoIngrid Bauhuis Komt WerkenDancing DesignsKicksFotos.nlEventecDols Marketing en SalesDrukkerij KoopmansAalsmeer.nuMulti SupliesRenault NieuwendijkMiranda Gommans Tekst en KantoorC. RegelinkCor MillenaarEveleens MakelaarsVan Eick HR ConsultancyP.C. van der Steeg TandtechniekDe LegakkerRosenboom ReklameTramontanaJoop en Ria van LeeuwenKroon VleeswarenFour Season QualityDrijfhuisBerghoefRabobankDutch Flower GroupAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Amstelland4BusinessWijnigWaterdrinkerSimarStokman BloemsierkunstMolema AdministratieBCKSparnaaij JuweliersVan Koppen en van EijkVerduyn Group