id=64pageid=43pagetype=14 Sitemap • Crown Theater Aalsmeer

Sitemap

Een sitemap is een hiërarchische lijstweergave van alle (actieve) pagina's en onderdelen (zoals nieuwsberichten onder nieuws).

De functie van een sitemap is een overzicht maken van alle links waardoor een gebruiker kan zien wat er allemaal op de website staat en zoekmachines een pagina hebben waar ze alles kunnen vinden zodat ze goed de site kunnen doorlopen. Speciaal voor zoekmachines hebben we er ook nog één in codetaal, zodat alle mogelijkheden optimaal benut worden.

Business Club

De LegakkerRenault NieuwendijkAldert Jongkind Boeketten V.O.F.SimarKicksFotos.nlDrijfhuisEffektief groepSparnaaij JuweliersAalsmeer.nuMolema AdministratieStudios AalsmeerWaterdrinkerSolidoeC. RegelinkFour Season QualityStokman BloemsierkunstVan Eick HR ConsultancyCor MillenaarDrukkerij CocuTramontanaMiranda Gommans Tekst en KantoorRosenboom ReklameBerghoefParaatEveleens MakelaarsGJ MeijerHilverda De BoerRabobankP.C. van der Steeg TandtechniekDrukkerij KoopmansVan Koppen en van EijkWijnigDutch Flower GroupBCKEventecKroon VleeswarenDe Raad VastgoedMulti SupliesHoekwaterR.O.E.L Design Brand AdvertisingDols Marketing en SalesIngrid Bauhuis Komt WerkenTotal Copy ServiceAmstelland4BusinessStevacoJoop en Ria van LeeuwenDancing DesignsVerduyn Group