id=64pageid=43pagetype=14 Sitemap • Crown Theater Aalsmeer

Sitemap

Een sitemap is een hiërarchische lijstweergave van alle (actieve) pagina's en onderdelen (zoals nieuwsberichten onder nieuws).

De functie van een sitemap is een overzicht maken van alle links waardoor een gebruiker kan zien wat er allemaal op de website staat en zoekmachines een pagina hebben waar ze alles kunnen vinden zodat ze goed de site kunnen doorlopen. Speciaal voor zoekmachines hebben we er ook nog één in codetaal, zodat alle mogelijkheden optimaal benut worden.

Business Club

De LegakkerAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Hilverda De BoerWaterdrinkerJoop en Ria van LeeuwenIngrid Bauhuis Komt WerkenStevacoRabobankDrukkerij KoopmansR.O.E.L Design Brand AdvertisingAmstelland4BusinessWijnigMolema AdministratieAalsmeer.nuHoekwaterDols Marketing en SalesRosenboom ReklameVan Eick HR ConsultancyDancing DesignsVan Koppen en van EijkEventecSparnaaij JuweliersEffektief groepSimarKicksFotos.nlBerghoefC. RegelinkMulti SupliesP.C. van der Steeg TandtechniekDrukkerij CocuSolidoeTotal Copy ServiceDe Raad VastgoedRenault NieuwendijkStudios AalsmeerStokman BloemsierkunstKroon VleeswarenTramontanaDutch Flower GroupCor MillenaarDrijfhuisEveleens MakelaarsParaatGJ MeijerVerduyn GroupFour Season QualityMiranda Gommans Tekst en KantoorBCK