Sitemap

Een sitemap is een hiërarchische lijstweergave van alle (actieve) pagina's en onderdelen (zoals nieuwsberichten onder nieuws).

De functie van een sitemap is een overzicht maken van alle links waardoor een gebruiker kan zien wat er allemaal op de website staat en zoekmachines een pagina hebben waar ze alles kunnen vinden zodat ze goed de site kunnen doorlopen. Speciaal voor zoekmachines hebben we er ook nog één in codetaal, zodat alle mogelijkheden optimaal benut worden.

Business Club

De Raad VastgoedDrukkerij KoopmansStevacoC. RegelinkHoekwaterEventecStudios AalsmeerEveleens MakelaarsVan Koppen en van EijkSparnaaij JuweliersWaterdrinkerDancing DesignsR.O.E.L Design Brand AdvertisingSolidoeGJ MeijerSimarDutch Flower GroupDols Marketing en SalesDrukkerij CocuRabobankBCKKicksFotos.nlCor MillenaarHilverda De BoerVan Eick HR ConsultancyP.C. van der Steeg TandtechniekTramontanaMulti SupliesParaatVerduyn GroupMolema AdministratieDe LegakkerWijnigMiranda Gommans Tekst en KantoorAalsmeer.nuIngrid Bauhuis Komt WerkenRosenboom ReklameRenault NieuwendijkAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Kroon VleeswarenFour Season QualityStokman BloemsierkunstBerghoefAmstelland4BusinessDrijfhuisEffektief groepTotal Copy ServiceJoop en Ria van Leeuwen