OG3NE SWEET HARMONY TOUR foto 1

OG3NE SWEET HARMONY TOUR

Lisa, Amy en Shelley

vrijdag 3 april - 20:15 uur -
Prijs: € 40,50

Vrijdag 3 april 2020 om 20.15 uur in Theater Aalsmeer 
(Theater  van Studio’s Aalsmeer)

In het theaterseizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE weer terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

Ook alle beschikbare tickets voor hun 10 kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in het Kurhaus in Scheveningen waren binnen no-time uitverkocht. In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR.

OG3NE is na het winnen van ‘The Voice Of Holland’ (2014) en ‘Beste Zangers’ (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival (2017) zet OG3NE zich ook internationaal op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke samenzang. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.

Als voorloper op hun gloednieuwe theatertournee verschijnt in september hun nieuwe album. Tickets voor de SWEET HARMONY TOUR zijn nu verkrijgbaar! Wees er snel bij; de concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht!


Golden Ticket  (VIP plaats inclusief pauzedrankje)  € 45,--
1e rang - regulier  € 40,50


Kaarten alleen verkrijgbaar via Eventim.
Let op: Exclusief reserveringskosten van Eventim        
Business Club

Renault NieuwendijkR.O.E.L Design Brand AdvertisingDancing DesignsRabobankKicksFotos.nlEffektief groepMulti SupliesStudios AalsmeerMiranda Gommans Tekst en KantoorVerduyn GroupCor MillenaarAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Molema AdministratieDrukkerij CocuWaterdrinkerDrijfhuisStokman BloemsierkunstGJ MeijerBerghoefDols Marketing en SalesParaatVan Eick HR ConsultancyBCKStevacoSolidoeWijnigSparnaaij JuweliersEventecIngrid Bauhuis Komt WerkenDe LegakkerHilverda De BoerFour Season QualityAmstelland4BusinessKroon VleeswarenJoop en Ria van LeeuwenAalsmeer.nuRosenboom ReklameP.C. van der Steeg TandtechniekDrukkerij KoopmansSimarTramontanaHoekwaterVan Koppen en van EijkDutch Flower GroupEveleens MakelaarsTotal Copy ServiceDe Raad VastgoedC. Regelink