id=298pageid=177pagetype=621 OG3NE SWEET HARMONY TOUR • Crown Theater Aalsmeer
OG3NE SWEET HARMONY TOUR foto 1

OG3NE SWEET HARMONY TOUR

Lisa, Amy en Shelley

vrijdag 3 april - 20:15 uur -
Prijs: € 40,50

 

Het Crown Theater Aalsmeer heeft na overleg met het management van Og3ne besloten om de voorstelling van Og3ene op 3 april 2020 te annuleren, vanwege onzekerheid over de toekomst van het theater.

Bezoekers die al hebben geboekt worden benaderd door Eventim- tickets en ontvangen het kaartgeld retour.

 

Vrijdag 3 april 2020 om 20.15 uur in Theater Aalsmeer 
(Theater  van Studio’s Aalsmeer)

In het theaterseizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE weer terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

Ook alle beschikbare tickets voor hun 10 kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in het Kurhaus in Scheveningen waren binnen no-time uitverkocht. In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR.

OG3NE is na het winnen van ‘The Voice Of Holland’ (2014) en ‘Beste Zangers’ (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival (2017) zet OG3NE zich ook internationaal op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke samenzang. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.

Als voorloper op hun gloednieuwe theatertournee verschijnt in september hun nieuwe album. Tickets voor de SWEET HARMONY TOUR zijn nu verkrijgbaar! Wees er snel bij; de concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht!


Golden Ticket  (VIP plaats inclusief pauzedrankje)  € 45,--
1e rang - regulier  € 40,50Business Club

Aalsmeer.nuEffektief groepTramontanaStokman BloemsierkunstDe Raad VastgoedVan Koppen en van EijkDe LegakkerDrijfhuisR.O.E.L Design Brand AdvertisingDrukkerij CocuBerghoefKicksFotos.nlRabobankAldert Jongkind Boeketten V.O.F.SimarSolidoeMulti SupliesWijnigAmstelland4BusinessTotal Copy ServiceDancing DesignsFour Season QualityHilverda De BoerDrukkerij KoopmansBCKC. RegelinkJoop en Ria van LeeuwenMiranda Gommans Tekst en KantoorVan Eick HR ConsultancyDols Marketing en SalesDutch Flower GroupVerduyn GroupEveleens MakelaarsRosenboom ReklameIngrid Bauhuis Komt WerkenEventecGJ MeijerHoekwaterSparnaaij JuweliersP.C. van der Steeg TandtechniekWaterdrinkerStudios AalsmeerParaatRenault NieuwendijkStevacoMolema AdministratieCor MillenaarKroon Vleeswaren