Karin Bloemen foto 1

Karin Bloemen

Volle Bloei

vrijdag 16 juni - 20:15 uur -
Prijs: € 28,50 v.a.

Wie anders kun je vragen dan Karin Bloemen om de opening op te fleuren van het Aalsmeer Flower Festival? In samenwerking met Royal FloraHolland is het gelukt om de zangeres naar Aalsmeer te halen met haar show “Volle Bloei”. Daarmee wordt het startschot gegeven van het Aalsmeer Flower Festival, dat plaatsvindt op zaterdag 17 en zondag 18 juni van 11.00 tot 17.00 uur op zes locaties in Aalsmeer.

 De succesvolle theatertour van Karin wordt dit seizoen begin juni afgesloten, maar zij vond het idee zo leuk, dat ze er nog een speciale extra voorstelling aan vast wilde plakken.

Met ‘Volle Bloei’ zet zij een grote show neer die lekker klinkt en er gelikt uitziet. Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40ste en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn.

De swingende band en de prachtige jurken maken er een oor- en oogstrelend geheel van.

Een show die helemaal past bij de sfeer van het Aalsmeer Flower Festival. Voor iedereen die de show dit theaterseizoen nog (eens) wilt zien.

 

Datum

Vrijdag 16 juni om 20.15 uur

Kaarten

1e rang: € 33,50  

2e rang: € 28,50

Zaal open vanaf 19.45 uur.Extra informatie:
Lokale kaarten "Exclusief bij Bob&Gon" zijn alleen verkrijgbaar bij:
Espago, Ophelialaan 105 Aalsmeer

Business Club

Drukkerij KoopmansGJ MeijerRosenboom ReklameSparnaaij JuweliersTramontanaDutch Flower GroupDrijfhuisAmstelland4BusinessCor MillenaarDe LegakkerSolidoeWijnigRabobankDrukkerij CocuVerduyn GroupJoop en Ria van LeeuwenEventecEveleens MakelaarsStevacoDols Marketing en SalesP.C. van der Steeg TandtechniekParaatEffektief groepIngrid Bauhuis Komt WerkenTotal Copy ServiceAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Kroon VleeswarenSimarHoekwaterAalsmeer.nuHilverda De BoerBerghoefStudios AalsmeerStokman BloemsierkunstC. RegelinkBCKDe Raad VastgoedMolema AdministratieVan Eick HR ConsultancyWaterdrinkerRenault NieuwendijkMulti SupliesDancing DesignsKicksFotos.nlVan Koppen en van EijkR.O.E.L Design Brand AdvertisingFour Season QualityMiranda Gommans Tekst en Kantoor