Karin Bloemen foto 1

Karin Bloemen

Volle Bloei

vrijdag 16 juni - 20:15 uur -
Prijs: € 28,50 v.a.

Wie anders kun je vragen dan Karin Bloemen om de opening op te fleuren van het Aalsmeer Flower Festival? In samenwerking met Royal FloraHolland is het gelukt om de zangeres naar Aalsmeer te halen met haar show “Volle Bloei”. Daarmee wordt het startschot gegeven van het Aalsmeer Flower Festival, dat plaatsvindt op zaterdag 17 en zondag 18 juni van 11.00 tot 17.00 uur op zes locaties in Aalsmeer.

 De succesvolle theatertour van Karin wordt dit seizoen begin juni afgesloten, maar zij vond het idee zo leuk, dat ze er nog een speciale extra voorstelling aan vast wilde plakken.

Met ‘Volle Bloei’ zet zij een grote show neer die lekker klinkt en er gelikt uitziet. Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40ste en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn.

De swingende band en de prachtige jurken maken er een oor- en oogstrelend geheel van.

Een show die helemaal past bij de sfeer van het Aalsmeer Flower Festival. Voor iedereen die de show dit theaterseizoen nog (eens) wilt zien.

 

Datum

Vrijdag 16 juni om 20.15 uur

Kaarten

1e rang: € 33,50  

2e rang: € 28,50

Zaal open vanaf 19.45 uur.Extra informatie:
Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij Wittebol, Ophelialaan 116 Aalsmeer en aan de kassa op de dag van de voorstelling.

Reserveren kan ook door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl o.v.v. voorstelling, aantal gewenste kaarten (max 4) uw naam, telefoon en emailadres.

U krijgt dan van ons een bevestiging, die u kunt gebruiken bij het afhalen van de tickets op de dag van de voorstelling.
U betaalt uw tickets contant op de dag van de voorstelling.

Business Club

Molema AdministratieVan Koppen en van EijkDancing DesignsHoekwaterKicksFotos.nlP.C. van der Steeg TandtechniekAldert Jongkind Boeketten V.O.F.C. RegelinkStokman BloemsierkunstVerduyn GroupDe Raad VastgoedRenault NieuwendijkGJ MeijerHilverda De BoerRosenboom ReklameIngrid Bauhuis Komt WerkenParaatCor MillenaarSolidoeMiranda Gommans Tekst en KantoorWijnigEveleens MakelaarsAalsmeer.nuWaterdrinkerKroon VleeswarenDutch Flower GroupBerghoefStudios AalsmeerRabobankTramontanaEventecVan Eick HR ConsultancyMulti SupliesSparnaaij JuweliersDe LegakkerSimarR.O.E.L Design Brand AdvertisingTotal Copy ServiceEffektief groepAmstelland4BusinessDols Marketing en SalesBCKDrijfhuisDrukkerij CocuJoop en Ria van LeeuwenDrukkerij KoopmansFour Season QualityStevaco