Thunder from Down Under foto 1Thunder from Down Under foto 2

Thunder from Down Under

Thunder from Down Under / Crown Ladies Night

donderdag 3 november - 20:00 uur -
Prijs: € 35,00

VIP Meet&Greet € 10,-

Na afloop van de show is er een Meet&Greet met the Boys from downunder. Wil je een van de eerste 50 dames zijn? Reserveer dan de VIP-Meet&Greet voor € 10,-. Je krijgt een glas prosecco en hoeft niet in de rij om de jongens te ontmoeten.

Zes prachtige mannen, spetterende muziek en een wervelende lichtshow, helemaal vanuit Australië speciaal voor de Ladies in het Crown Theater Aalsmeer. 

Vanuit Las Vegas zetten de breed gespierde en sexy dansers van Australia’s Thunder from Down Under ons koude Nederland in vuur en vlam. Zes prachtige mannen, spetterende muziek en een prachtige lichtshow. Een Ladies Only ervaring die de scherpe randjes van vermaak tarten, maar…  de waarden en normen van zedelijkheid respecteren. Wereldwijd hebben al meer dan 7 miljoen mensen deze topentertainers zien optreden. Een verleidelijke All-Male Dance Revue van hoog niveau en bij uitstek een ervaring die je als vrouw meegemaakt wil hebben… Ladies, Sharpen Your Heels.Extra informatie:
Lokale kaarten "Exclusief bij Bob&Gon" zijn alleen verkrijgbaar bij:
Espago, Ophelialaan 105 Aalsmeer

Business Club

DrijfhuisHoekwaterKroon VleeswarenAmstelland4BusinessMulti SupliesBCKC. RegelinkEffektief groepDe Raad VastgoedDrukkerij CocuVan Eick HR ConsultancyWaterdrinkerTramontanaEveleens MakelaarsStudios AalsmeerAalsmeer.nuSparnaaij JuweliersRabobankMiranda Gommans Tekst en KantoorGJ MeijerDrukkerij KoopmansR.O.E.L Design Brand AdvertisingAldert Jongkind Boeketten V.O.F.ParaatP.C. van der Steeg TandtechniekStevacoJoop en Ria van LeeuwenDe LegakkerSolidoeRosenboom ReklameWijnigHilverda De BoerCor MillenaarBerghoefVerduyn GroupTotal Copy ServiceVan Koppen en van EijkDancing DesignsKicksFotos.nlRenault NieuwendijkStokman BloemsierkunstMolema AdministratieDols Marketing en SalesFour Season QualityEventecDutch Flower GroupIngrid Bauhuis Komt WerkenSimar