Thunder from Down Under foto 1Thunder from Down Under foto 2

Thunder from Down Under

Thunder from Down Under / Crown Ladies Night

donderdag 3 november - 20:00 uur -
Prijs: € 35,00

VIP Meet&Greet € 10,-

Na afloop van de show is er een Meet&Greet met the Boys from downunder. Wil je een van de eerste 50 dames zijn? Reserveer dan de VIP-Meet&Greet voor € 10,-. Je krijgt een glas prosecco en hoeft niet in de rij om de jongens te ontmoeten.

Zes prachtige mannen, spetterende muziek en een wervelende lichtshow, helemaal vanuit Australië speciaal voor de Ladies in het Crown Theater Aalsmeer. 

Vanuit Las Vegas zetten de breed gespierde en sexy dansers van Australia’s Thunder from Down Under ons koude Nederland in vuur en vlam. Zes prachtige mannen, spetterende muziek en een prachtige lichtshow. Een Ladies Only ervaring die de scherpe randjes van vermaak tarten, maar…  de waarden en normen van zedelijkheid respecteren. Wereldwijd hebben al meer dan 7 miljoen mensen deze topentertainers zien optreden. Een verleidelijke All-Male Dance Revue van hoog niveau en bij uitstek een ervaring die je als vrouw meegemaakt wil hebben… Ladies, Sharpen Your Heels.Extra informatie:
Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij Wittebol, Ophelialaan 116 Aalsmeer en aan de kassa op de dag van de voorstelling.

Reserveren kan ook door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl o.v.v. voorstelling, aantal gewenste kaarten (max 4) uw naam, telefoon en emailadres.

U krijgt dan van ons een bevestiging, die u kunt gebruiken bij het afhalen van de tickets op de dag van de voorstelling.
U betaalt uw tickets contant op de dag van de voorstelling.

Business Club

Dancing DesignsSolidoeAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Dutch Flower GroupTramontanaCor MillenaarStokman BloemsierkunstBerghoefStudios AalsmeerSimarRenault NieuwendijkTotal Copy ServiceJoop en Ria van LeeuwenDols Marketing en SalesP.C. van der Steeg TandtechniekVan Koppen en van EijkMulti SupliesR.O.E.L Design Brand AdvertisingWaterdrinkerMolema AdministratieDrijfhuisStevacoGJ MeijerMiranda Gommans Tekst en KantoorWijnigVerduyn GroupSparnaaij JuweliersFour Season QualityRabobankIngrid Bauhuis Komt WerkenRosenboom ReklameAmstelland4BusinessEveleens MakelaarsHoekwaterKicksFotos.nlDe LegakkerHilverda De BoerEventecKroon VleeswarenC. RegelinkParaatBCKDrukkerij KoopmansDrukkerij CocuAalsmeer.nuDe Raad VastgoedVan Eick HR ConsultancyEffektief groep