Thunder from Down Under foto 1Thunder from Down Under foto 2

Thunder from Down Under

Thunder from Down Under / Crown Ladies Night

donderdag 3 november - 20:00 uur -
Prijs: € 35,00

VIP Meet&Greet € 10,-

Na afloop van de show is er een Meet&Greet met the Boys from downunder. Wil je een van de eerste 50 dames zijn? Reserveer dan de VIP-Meet&Greet voor € 10,-. Je krijgt een glas prosecco en hoeft niet in de rij om de jongens te ontmoeten.

Zes prachtige mannen, spetterende muziek en een wervelende lichtshow, helemaal vanuit Australië speciaal voor de Ladies in het Crown Theater Aalsmeer. 

Vanuit Las Vegas zetten de breed gespierde en sexy dansers van Australia’s Thunder from Down Under ons koude Nederland in vuur en vlam. Zes prachtige mannen, spetterende muziek en een prachtige lichtshow. Een Ladies Only ervaring die de scherpe randjes van vermaak tarten, maar…  de waarden en normen van zedelijkheid respecteren. Wereldwijd hebben al meer dan 7 miljoen mensen deze topentertainers zien optreden. Een verleidelijke All-Male Dance Revue van hoog niveau en bij uitstek een ervaring die je als vrouw meegemaakt wil hebben… Ladies, Sharpen Your Heels.Extra informatie:
Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij Wittebol, Ophelialaan 116 Aalsmeer en aan de kassa op de dag van de voorstelling.

Reserveren kan ook door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl o.v.v. voorstelling, aantal gewenste kaarten (max 4) uw naam, telefoon en emailadres.

U krijgt dan van ons een bevestiging, die u kunt gebruiken bij het afhalen van de tickets op de dag van de voorstelling.
U betaalt uw tickets contant op de dag van de voorstelling.

Business Club

KicksFotos.nlBCKDe Raad VastgoedAmstelland4BusinessTotal Copy ServiceEffektief groepBerghoefAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Van Koppen en van EijkDrukkerij CocuRosenboom ReklameEventecTramontanaWijnigDutch Flower GroupFour Season QualityKroon VleeswarenDrukkerij KoopmansDe LegakkerP.C. van der Steeg TandtechniekMolema AdministratieParaatHilverda De BoerGJ MeijerRabobankSparnaaij JuweliersDrijfhuisMiranda Gommans Tekst en KantoorRenault NieuwendijkJoop en Ria van LeeuwenDols Marketing en SalesC. RegelinkIngrid Bauhuis Komt WerkenVan Eick HR ConsultancyWaterdrinkerMulti SupliesStudios AalsmeerVerduyn GroupHoekwaterStokman BloemsierkunstR.O.E.L Design Brand AdvertisingDancing DesignsEveleens MakelaarsAalsmeer.nuSimarSolidoeStevacoCor Millenaar