Cor Bakker ontvangt Humphrey Campbell foto 1

Cor Bakker ontvangt Humphrey Campbell

Cor Bakker ontvangt …

zondag 22 april - 15:30 uur -
Prijs: € 21,50

Verplaatst naar Het Tuintheater in de Arendshoeve!

Cor Bakker ontvangt Humphrey Campbell deze keer niet in The Club, maar in Het Tuintheater in de Arendshoeve in Aalsmeerderbrug.

 

Dat we in Nederland gezegend zijn met een aantal hele goede zangeressen weet iedereen. Goeie mannelijke vocalisten zijn daarentegen wat moeilijker te vinden. Zeker in de richting van de jazz, soul, funk & latin music hebben we maar één fantastische vertolker in Nederland:   Humphrey Campbell natuurlijk!

En laat het nou deze sympathieke zanger zijn, die samen met het geweldige trio van pianist en entertainer Cor Bakker, een speciaal zondagmiddagconcert geeft. Lekkere luistermuziek van Nat King Cole, Marvin Gaye, Wim Sonneveld en van Stevie Wonder tot Jobim: Sweet soul en funky latin… Songs in the Key of Life!

 Bereidt u voor op een afwisselende muzikale middag, met een kopje thee, heerlijke wijn en lekkere tapas. Dit mag u niet missen.

 Bezetting:

  • Humphrey Campbell - zang
  • Cor Bakker - piano
  • Charly Angenois - bas
  • Marcel Serierse – Drums

 

Zondag 22 april. Aanvang 15.30 uur. Het Tuintheater is open vanaf 14.45.

U kunt heerlijk relaxed een drankje nemen en genieten van de groene sfeer van de Arendshoeve.

Adres:  Aalsmeerderdijk 438, 1436 BL Aalsmeerderbrug

Deze middag is een gezamenlijke productie van het Crown Theater en De Arendshoeve.Extra informatie:
Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij Wittebol, Ophelialaan 116 Aalsmeer en aan de kassa op de dag van de voorstelling.

Reserveren kan ook door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl o.v.v. voorstelling, aantal gewenste kaarten (max 4) uw naam, telefoon en emailadres.

U krijgt dan van ons een bevestiging, die u kunt gebruiken bij het afhalen van de tickets op de dag van de voorstelling.
U betaalt uw tickets contant op de dag van de voorstelling.

Business Club

Amstelland4BusinessKicksFotos.nlStokman BloemsierkunstSolidoeEveleens MakelaarsVan Eick HR ConsultancyTramontanaSimarGJ MeijerAalsmeer.nuIngrid Bauhuis Komt WerkenDe LegakkerAldert Jongkind Boeketten V.O.F.DrijfhuisEventecJoop en Ria van LeeuwenR.O.E.L Design Brand AdvertisingRabobankParaatDutch Flower GroupWaterdrinkerMolema AdministratieStudios AalsmeerEffektief groepWijnigFour Season QualityVerduyn GroupHoekwaterBerghoefMulti SupliesRenault NieuwendijkTotal Copy ServiceDrukkerij CocuStevacoDrukkerij KoopmansCor MillenaarMiranda Gommans Tekst en KantoorDols Marketing en SalesHilverda De BoerSparnaaij JuweliersC. RegelinkKroon VleeswarenBCKP.C. van der Steeg TandtechniekDe Raad VastgoedDancing DesignsRosenboom ReklameVan Koppen en van Eijk