Sven Ratzke foto 1

Sven Ratzke

For One Night Only

zondag 18 februari - 15:30 uur -
Prijs: € 21,50

Voor de 5e keer bij Bob&Gon. We kunnen er geen genoeg van krijgen. In FOR ONE NIGHT ONLY opent Ratzke zijn prachtige catalogus van muziek die hij met de jaren heeft verzameld. Parels van Bowie, Brecht en Brel passeren de revue. Ratzke is zoals altijd gehuld in prachtige couture en wordt begeleid door de virtuoze Christian Pabst aan de vleugel.

Deze voorstelling, die oorspronkelijk was gepland op 14 januari,  is volledig UITVERKOCHT. De verschuiving naar 28 januari was noodzakelijk omdat Sven een uitnodiging heeft gekregen in New York op te treden. Nu blijkt dat er ook op 28 januari andere verplichtingen zijn en hebben wij opnieuw een nieuwe datum moeten kiezen. Wij zijn blij dat we samen met Sven 18 februari hebben kunnen vaststellen.

Heeft u kaarten voor 28 januari, dan blijven deze geldig voor 18 februari.

Heeft u kaarten voor 28 januari, maar bent u op 18 februari verhinderd, neem dan contact op met tickets@crowntheateraalsmeer.nl of neem contact op met Slijterij Wittebol, Ophelialaan 116, Aalsmeer.Extra informatie:
Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij Wittebol, Ophelialaan 116 Aalsmeer en aan de kassa op de dag van de voorstelling.

Reserveren kan ook door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl o.v.v. voorstelling, aantal gewenste kaarten (max 4) uw naam, telefoon en emailadres.

U krijgt dan van ons een bevestiging, die u kunt gebruiken bij het afhalen van de tickets op de dag van de voorstelling.
U betaalt uw tickets contant op de dag van de voorstelling.

Business Club

BerghoefCor MillenaarRosenboom ReklameMiranda Gommans Tekst en KantoorAldert Jongkind Boeketten V.O.F.SolidoeC. RegelinkWijnigR.O.E.L Design Brand AdvertisingSparnaaij JuweliersDrukkerij KoopmansStudios AalsmeerTotal Copy ServiceFour Season QualitySimarAalsmeer.nuDe LegakkerDutch Flower GroupDrukkerij CocuDrijfhuisVerduyn GroupVan Koppen en van EijkMulti SupliesDe Raad VastgoedKicksFotos.nlVan Eick HR ConsultancyRenault NieuwendijkHoekwaterParaatDancing DesignsMolema AdministratieAmstelland4BusinessGJ MeijerStevacoDols Marketing en SalesP.C. van der Steeg TandtechniekTramontanaEffektief groepJoop en Ria van LeeuwenRabobankBCKEventecHilverda De BoerStokman BloemsierkunstKroon VleeswarenEveleens MakelaarsIngrid Bauhuis Komt WerkenWaterdrinker