Sven Ratzke foto 1

Sven Ratzke

For One Night Only

zondag 28 januari - 15:30 uur -
Prijs: € 21,50

Voor de 5e keer bij Bob&Gon. We kunnen er geen genoeg van krijgen. In FOR ONE NIGHT ONLY opent Ratzke zijn prachtige catalogus van muziek die hij met de jaren heeft verzameld. Parels van Bowie, Brecht en Brel passeren de revue. Ratzke is zoals altijd gehuld in prachtige couture en wordt begeleid door de virtuoze Christian Pabst aan de vleugel.

Deze voorstelling, die oorspronkelijk was gepland op 14 januari,  is volledig UITVERKOCHT. De verschuiving was noodzakelijk omdat Sven een uitnodiging heeft gekregen in New York op te treden. Wij zijn blij dat we samen met Sven een nieuwe datum hebben gevonden.

Heeft u kaarten voor 14 januari, dan blijven deze geldig voor 28 januari.

Heeft u kaarten voor 14 januari, maar bent u op 28 januari verhinderd, neem dan contact op met tickets@crowntheateraalsmeer.nl of neem contact op met Slijterij Wittebol, Ophelialaan 116, Aalsmeer.Extra informatie:
Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij Wittebol, Ophelialaan 116 Aalsmeer en aan de kassa op de dag van de voorstelling.

Reserveren kan ook door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl o.v.v. voorstelling, aantal gewenste kaarten (max 4) uw naam, telefoon en emailadres.

U krijgt dan van ons een bevestiging, die u kunt gebruiken bij het afhalen van de tickets op de dag van de voorstelling.
U betaalt uw tickets contant op de dag van de voorstelling.

Business Club

Aalsmeer.nuBerghoefStudios AalsmeerRenault NieuwendijkVan Koppen en van EijkMiranda Gommans Tekst en KantoorJoop en Ria van LeeuwenAmstelland4BusinessDols Marketing en SalesSolidoeAldert Jongkind Boeketten V.O.F.BCKEveleens MakelaarsVerduyn GroupDrukkerij KoopmansWaterdrinkerDe Raad VastgoedRabobankParaatRosenboom ReklameSimarDrijfhuisKicksFotos.nlSparnaaij JuweliersTramontanaDancing DesignsWijnigEffektief groepGJ MeijerFour Season QualityR.O.E.L Design Brand AdvertisingTotal Copy ServiceC. RegelinkStokman BloemsierkunstMulti SupliesP.C. van der Steeg TandtechniekEventecKroon VleeswarenCor MillenaarStevacoHilverda De BoerDe LegakkerHoekwaterMolema AdministratieDrukkerij CocuDutch Flower GroupIngrid Bauhuis Komt WerkenVan Eick HR Consultancy