Opera Familia foto 1

Opera Familia

Een Rondje Vrijthof

zondag 19 november - 15:30 uur -
Prijs: € 21,50

Het is de kracht van Carla, Belinda en Paul dat zij met hun stemmen en uitstraling, mensen met elkaar op hartsniveau verbinden, als ware het één grote familie. Een kracht vergelijkbaar met Andre Rieu.  In “Een rondje Vrijthof” verbinden ze de Weense wals met wereldberoemde operettes, musicals en opera’s.

Na het concert blijven sopraan Belinda, bariton Paul en mezzosopraan Carla nog even gezellig na voor een persoonlijke ontmoeting tijdens de “Meet & Greet”.

Deze voorstelling is volledig UITVERKOCHT.Extra informatie:
Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij Wittebol, Ophelialaan 116 Aalsmeer en aan de kassa op de dag van de voorstelling.

Reserveren kan ook door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl o.v.v. voorstelling, aantal gewenste kaarten (max 4) uw naam, telefoon en emailadres.

U krijgt dan van ons een bevestiging, die u kunt gebruiken bij het afhalen van de tickets op de dag van de voorstelling.
U betaalt uw tickets contant op de dag van de voorstelling.

Business Club

Drukkerij CocuRosenboom ReklameIngrid Bauhuis Komt WerkenRenault NieuwendijkDrijfhuisDe Raad VastgoedDols Marketing en SalesVan Koppen en van EijkParaatKroon VleeswarenSolidoeVan Eick HR ConsultancySimarAldert Jongkind Boeketten V.O.F.WaterdrinkerStokman BloemsierkunstDrukkerij KoopmansAalsmeer.nuDancing DesignsBCKP.C. van der Steeg TandtechniekTotal Copy ServiceStudios AalsmeerStevacoCor MillenaarVerduyn GroupDutch Flower GroupC. RegelinkTramontanaMolema AdministratieEveleens MakelaarsR.O.E.L Design Brand AdvertisingEventecRabobankHilverda De BoerMiranda Gommans Tekst en KantoorGJ MeijerWijnigKicksFotos.nlJoop en Ria van LeeuwenEffektief groepSparnaaij JuweliersFour Season QualityBerghoefMulti SupliesDe LegakkerAmstelland4BusinessHoekwater