Opera Familia foto 1

Opera Familia

Een Rondje Vrijthof

zondag 19 november - 15:30 uur -
Prijs: € 21,50

Het is de kracht van Carla, Belinda en Paul dat zij met hun stemmen en uitstraling, mensen met elkaar op hartsniveau verbinden, als ware het één grote familie. Een kracht vergelijkbaar met Andre Rieu.  In “Een rondje Vrijthof” verbinden ze de Weense wals met wereldberoemde operettes, musicals en opera’s.

Na het concert blijven sopraan Belinda, bariton Paul en mezzosopraan Carla nog even gezellig na voor een persoonlijke ontmoeting tijdens de “Meet & Greet”.

Deze voorstelling is volledig UITVERKOCHT.Extra informatie:
Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij Wittebol, Ophelialaan 116 Aalsmeer en aan de kassa op de dag van de voorstelling.

Reserveren kan ook door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl o.v.v. voorstelling, aantal gewenste kaarten (max 4) uw naam, telefoon en emailadres.

U krijgt dan van ons een bevestiging, die u kunt gebruiken bij het afhalen van de tickets op de dag van de voorstelling.
U betaalt uw tickets contant op de dag van de voorstelling.

Business Club

Renault NieuwendijkStokman BloemsierkunstFour Season QualitySolidoeRosenboom ReklameDrukkerij CocuBCKJoop en Ria van LeeuwenVan Koppen en van EijkTotal Copy ServiceParaatKroon VleeswarenDancing DesignsGJ MeijerDrijfhuisP.C. van der Steeg TandtechniekStevacoEventecVan Eick HR ConsultancyDe LegakkerIngrid Bauhuis Komt WerkenAmstelland4BusinessBerghoefMulti SupliesSimarKicksFotos.nlWaterdrinkerEffektief groepTramontanaAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Dutch Flower GroupWijnigHilverda De BoerC. RegelinkR.O.E.L Design Brand AdvertisingMiranda Gommans Tekst en KantoorDols Marketing en SalesRabobankDrukkerij KoopmansCor MillenaarStudios AalsmeerAalsmeer.nuDe Raad VastgoedMolema AdministratieEveleens MakelaarsSparnaaij JuweliersHoekwaterVerduyn Group