Wilma Bakker & Friends foto 1

Wilma Bakker & Friends

LA DIETRICH

zondag 15 oktober - 15:30 uur -
Prijs: € 21,50

La Dietrich een muziektheaterproductie met uniek filmmateriaal over het werk en leven van Marlene Dietrich  ‘The woman with the bed room eyes!”

 U maakt opnieuw kennis met de magie van de meest legendarische diva van de 20ste eeuw in een 'tour de chant' van Berlijn naar Hollywood,  Las Vegas en Parijs met theaterscènes uit haar turbulente leven. Met foto's en uniek filmmateriaal uit de epoque van Dietrich samengesteld door Picture search.

 Haar doorbraak en sterrenstatus in de filmindustrie, de onsterfelijke songs, haar moedige rol in WOII en gepassioneerde, rebelse invloed op de vrijheid van de vrouw hebben Marlène tot een legende gemaakt .

 Deze innerlijk tegenstrijdige persoonlijkheid wordt op indringende wijze vertolkt door Chansonnière La Sirène -Wilma Bakker “Von Kopf bis Fuss” samen met Michael Helmerhorst, begeleidt op de piano door maestro Eric Lensink.

 De roemruchte biografie van haar dochter, Maria Riva, vormt de inspiratiebron en rode draad in deze muzikale, filmische voorstelling & hommage aan de onvergetelijke La Dietrich.

 

Spel, Zang & Tekst: Wilma Bakker

Piano: Jan Robijns / Eric LensinkExtra informatie:
Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij Wittebol, Ophelialaan 116 Aalsmeer en aan de kassa op de dag van de voorstelling.

Reserveren kan ook door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl o.v.v. voorstelling, aantal gewenste kaarten (max 4) uw naam, telefoon en emailadres.

U krijgt dan van ons een bevestiging, die u kunt gebruiken bij het afhalen van de tickets op de dag van de voorstelling.
U betaalt uw tickets contant op de dag van de voorstelling.

Business Club

HoekwaterVan Eick HR ConsultancyCor MillenaarEveleens MakelaarsDols Marketing en SalesDe LegakkerRosenboom ReklameJoop en Ria van LeeuwenSimarParaatDrukkerij CocuRenault NieuwendijkSparnaaij JuweliersR.O.E.L Design Brand AdvertisingRabobankDancing DesignsTramontanaEffektief groepAmstelland4BusinessMulti SupliesGJ MeijerC. RegelinkMiranda Gommans Tekst en KantoorAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Hilverda De BoerWaterdrinkerSolidoeBerghoefTotal Copy ServiceKicksFotos.nlMolema AdministratieVerduyn GroupStokman BloemsierkunstBCKP.C. van der Steeg TandtechniekEventecDrijfhuisDrukkerij KoopmansStudios AalsmeerKroon VleeswarenVan Koppen en van EijkWijnigIngrid Bauhuis Komt WerkenDe Raad VastgoedDutch Flower GroupStevacoFour Season QualityAalsmeer.nu