id=48pageid=25pagetype=2 Crown Theater stopt met vaste programmering • Crown Theater Aalsmeer

Grote zaal

Er zijn geen agendaitems gevonden voor deze pagina.

Suggesties om op onze kalender te zetten? Dan kun je altijd contact opnemen!


Crown Theater stopt met vaste programmering

Ondanks het groeiende aantal enthousiaste bezoekers van theatervoorstellingen in het eigen Aalsmeerse Crown Theater heeft het bestuur van de stichting toch moeten besluiten om te stoppen met het programmeren van reguliere voorstellingen. Dat betekent dat vanaf theaterseizoen 2018-2019 geen wekelijkse voorstellingen meer zullen zijn in het Crown Theater en in The Club. Wel is het mogelijk dat stichting Crown Theater losse voorstellingen aanbiedt, of dat er voorstellingen op locatie worden ontwikkeld. De stichting blijft om dat te onderzoeken nog even voortbestaan.

Het bestuur Ap Eigenhuis, Johan Molema, Karen van Zijverden en de directeur Peter van Eick danken alle bezoekers, de vrijwilligers en de ondernemers en private donateurs voor hun enthousiasme en hun steun in de 6 jaar dat het theater heeft bestaan. Aalsmeer had een eigen theater en zou dat eigenlijk niet moeten verliezen.

Download hier het persbericht van mei 2016

Business Club

ParaatDe Raad VastgoedWijnigAalsmeer.nuDrukkerij KoopmansKroon VleeswarenStevacoDols Marketing en SalesSimarEventecMiranda Gommans Tekst en KantoorEffektief groepTramontanaStudios AalsmeerEveleens MakelaarsMolema AdministratieVan Eick HR ConsultancyDrukkerij CocuGJ MeijerR.O.E.L Design Brand AdvertisingVerduyn GroupP.C. van der Steeg TandtechniekVan Koppen en van EijkRenault NieuwendijkRosenboom ReklameCor MillenaarDe LegakkerJoop en Ria van LeeuwenDrijfhuisC. RegelinkWaterdrinkerHoekwaterAmstelland4BusinessAldert Jongkind Boeketten V.O.F.BerghoefMulti SupliesSolidoeIngrid Bauhuis Komt WerkenTotal Copy ServiceSparnaaij JuweliersStokman BloemsierkunstKicksFotos.nlDancing DesignsBCKHilverda De BoerFour Season QualityRabobankDutch Flower Group