id=48pageid=25pagetype=2 Crown Theater stopt met vaste programmering • Crown Theater Aalsmeer

Grote zaal

Er zijn geen agendaitems gevonden voor deze pagina.

Suggesties om op onze kalender te zetten? Dan kun je altijd contact opnemen!


Crown Theater stopt met vaste programmering

Ondanks het groeiende aantal enthousiaste bezoekers van theatervoorstellingen in het eigen Aalsmeerse Crown Theater heeft het bestuur van de stichting toch moeten besluiten om te stoppen met het programmeren van reguliere voorstellingen. Dat betekent dat vanaf theaterseizoen 2018-2019 geen wekelijkse voorstellingen meer zullen zijn in het Crown Theater en in The Club. Wel is het mogelijk dat stichting Crown Theater losse voorstellingen aanbiedt, of dat er voorstellingen op locatie worden ontwikkeld. De stichting blijft om dat te onderzoeken nog even voortbestaan.

Het bestuur Ap Eigenhuis, Johan Molema, Karen van Zijverden en de directeur Peter van Eick danken alle bezoekers, de vrijwilligers en de ondernemers en private donateurs voor hun enthousiasme en hun steun in de 6 jaar dat het theater heeft bestaan. Aalsmeer had een eigen theater en zou dat eigenlijk niet moeten verliezen.

Download hier het persbericht van mei 2016

Business Club

P.C. van der Steeg TandtechniekIngrid Bauhuis Komt WerkenStevacoHoekwaterR.O.E.L Design Brand AdvertisingRenault NieuwendijkVerduyn GroupSparnaaij JuweliersEffektief groepEventecRabobankRosenboom ReklameC. RegelinkDrukkerij KoopmansWijnigAalsmeer.nuSolidoeKroon VleeswarenMiranda Gommans Tekst en KantoorDols Marketing en SalesVan Eick HR ConsultancySimarAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Cor MillenaarDrukkerij CocuVan Koppen en van EijkTotal Copy ServiceMolema AdministratieWaterdrinkerParaatAmstelland4BusinessEveleens MakelaarsDrijfhuisDe Raad VastgoedDutch Flower GroupKicksFotos.nlDancing DesignsJoop en Ria van LeeuwenHilverda De BoerGJ MeijerFour Season QualityBerghoefStokman BloemsierkunstDe LegakkerStudios AalsmeerBCKMulti SupliesTramontana