id=48pageid=25pagetype=2 Crown Theater stopt met vaste programmering • Crown Theater Aalsmeer

Grote zaal

OG3NE SWEET HARMONY TOUR

3 april 2020


Crown Theater stopt met vaste programmering

Ondanks het groeiende aantal enthousiaste bezoekers van theatervoorstellingen in het eigen Aalsmeerse Crown Theater heeft het bestuur van de stichting toch moeten besluiten om te stoppen met het programmeren van reguliere voorstellingen. Dat betekent dat vanaf theaterseizoen 2018-2019 geen wekelijkse voorstellingen meer zullen zijn in het Crown Theater en in The Club. Wel is het mogelijk dat stichting Crown Theater losse voorstellingen aanbiedt, of dat er voorstellingen op locatie worden ontwikkeld. De stichting blijft om dat te onderzoeken nog even voortbestaan.

Het bestuur Ap Eigenhuis, Johan Molema, Karen van Zijverden en de directeur Peter van Eick danken alle bezoekers, de vrijwilligers en de ondernemers en private donateurs voor hun enthousiasme en hun steun in de 6 jaar dat het theater heeft bestaan. Aalsmeer had een eigen theater en zou dat eigenlijk niet moeten verliezen.

Download hier het persbericht van mei 2016

Business Club

Joop en Ria van LeeuwenSimarRenault NieuwendijkDrukkerij KoopmansWaterdrinkerR.O.E.L Design Brand AdvertisingStevacoC. RegelinkSparnaaij JuweliersMolema AdministratieEventecAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Eveleens MakelaarsP.C. van der Steeg TandtechniekTramontanaParaatIngrid Bauhuis Komt WerkenAmstelland4BusinessDrijfhuisStokman BloemsierkunstAalsmeer.nuBCKTotal Copy ServiceVan Eick HR ConsultancyGJ MeijerVan Koppen en van EijkDancing DesignsKroon VleeswarenWijnigFour Season QualityDe LegakkerRabobankDols Marketing en SalesMulti SupliesVerduyn GroupKicksFotos.nlDrukkerij CocuDe Raad VastgoedSolidoeRosenboom ReklameHoekwaterCor MillenaarDutch Flower GroupHilverda De BoerMiranda Gommans Tekst en KantoorStudios AalsmeerBerghoefEffektief groep