foto

Toelichting Business Club

Word nu sponsor van Crown Theater Aalsmeer en draag het theater een warm hart toe!  Een sponsor is tegelijkertijd lid van de business club van ons theater.

Algemeen

De business club biedt u de mogelijkheid om onze slagzin waar te maken in uw eigen bedrijf.nl: “ Ondernemen is entertainen. Entertainen is ondernemen!”. Wij geloven in de kracht van entertainen.

Uw bijdrage aan het Crown Theater levert u zelf ook wat op. U krijgt in ruil voor uw bijdrage 1e rangs vrijkaarten voor voorstellingen naar keuze. Deze kaarten kunt u inzetten als promotie voor uw bedrijf of winkel. U kunt ze cadeau doen aan goede relaties, klanten of personeel.  En u kunt er zelf natuurlijk mee naar het theater gaan. Dat is het grote verschil met vele andere vormen van sponsoring.

Wat kost het?

Uw bijdrage voor 1 sponsorpakket bedraagt € 1.000,-  (excl. BTW) per seizoen. Sinds 2015 zijn wij een ANBI-instelling waardoor er aantrekkelijke fiscale voordelen voor u kunnen optreden.

Een sponsorpakket  t.w.v. € 1.000,- bestaat uit:

 • VIP card  voor 2 personen, geldig voor het hele seizoen (niet overdraagbaar).
 • uitnodiging voor 2 personen voor het bijwonen van de special events, meerdere malen per jaar.
 • 25 x 1e rang vrijkaarten te besteden bij voorstellingen, ongeacht de ticketprijs van de voorstelling; te gebruiken voor relaties, klanten of personeel
 • 25 extra last minute-vrijkaarten zonder rang (op basis van beschikbaarheid)
 • Op uw VIP-pas kunt u de zondagmiddagvoorstellingen van "Exclusief bij Bob&Gon" bezoeken. Wij houden twee tafels vrij voor Business Club-leden (max 8 plaatsen). Het is aan te raden van tevoren te reserveren. Vouchers kunnen niet ingeleverd worden op deze voorstellingen.
 • eigen gastvrouw - indien gewenst - bij groepen vanaf 10 personen
 • vermelding in uitingen van Crown Theater Aalsmeer
 • gratis vermeldingen in communicatie-uitingen, of een korting op advertenties in brochures
 • u kunt gebruikmaken van de bedrijfskorting van 15% op de geldende entreeprijzen.

Invulling eigen pakket

Uiteraard is het mogelijk om uw persoonlijke pakket samen te stellen.
Wij maken daarvoor graag een afspraak met u.

Theaterseizoen

Ons theaterseizoen loopt van oktober 2016 tot mei 2017.
Voor dit seizoen hebben we ongeveer 6 voorstellingen in de grote zaal geboekt. Gedurende het seizoen kunnen er extra voorstellingen worden ingepland, of kunnen voorstellingen worden geannuleerd. In het eerste geval heeft u extra mogelijkheden uw sponsorschap te benutten. In het tweede geval zijn we zeer waarschijnlijk niet in staat om sponsorbijdragen te restitueren. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft.

Contact

Indien u wilt reserveren, of vragen heeft, of suggesties te verbetering van ons programma of sponsor pakket, dan kunt u met ons contact opnemen via het speciale business club email adres: bcta@crowntheateraalsmeer.nl

Ons Business Club team bestaat uit:

 • Karen van Zijverden (bestuurslid)
 • Peter van Eick (directeur)
 • Betty van der Vaart
 • Ria van Bruinesse
 • Karin van Nieuwenhove

Business Club

StevacoAalsmeer.nuDe Raad VastgoedSolidoeEffektief groepDe LegakkerDrijfhuisBerghoefKicksFotos.nlTotal Copy ServiceDrukkerij KoopmansEventecBCKSparnaaij JuweliersStokman BloemsierkunstR.O.E.L Design Brand AdvertisingCor MillenaarHilverda De BoerRabobankFour Season QualityEveleens MakelaarsGJ MeijerIngrid Bauhuis Komt WerkenSimarP.C. van der Steeg TandtechniekWaterdrinkerJoop en Ria van LeeuwenMolema AdministratieDrukkerij CocuVerduyn GroupKroon VleeswarenVan Koppen en van EijkAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Dols Marketing en SalesDutch Flower GroupRenault NieuwendijkRosenboom ReklameParaatMulti SupliesDancing DesignsVan Eick HR ConsultancyC. RegelinkStudios AalsmeerAmstelland4BusinessHoekwaterMiranda Gommans Tekst en KantoorTramontanaWijnig