id=48pageid=25pagetype=2 Crown Theater stopt met vaste programmering • Crown Theater Aalsmeer

Grote zaal

OG3NE SWEET HARMONY TOUR

3 april 2020


Crown Theater stopt met vaste programmering

Ondanks het groeiende aantal enthousiaste bezoekers van theatervoorstellingen in het eigen Aalsmeerse Crown Theater heeft het bestuur van de stichting toch moeten besluiten om te stoppen met het programmeren van reguliere voorstellingen. Dat betekent dat vanaf theaterseizoen 2018-2019 geen wekelijkse voorstellingen meer zullen zijn in het Crown Theater en in The Club. Wel is het mogelijk dat stichting Crown Theater losse voorstellingen aanbiedt, of dat er voorstellingen op locatie worden ontwikkeld. De stichting blijft om dat te onderzoeken nog even voortbestaan.

Het bestuur Ap Eigenhuis, Johan Molema, Karen van Zijverden en de directeur Peter van Eick danken alle bezoekers, de vrijwilligers en de ondernemers en private donateurs voor hun enthousiasme en hun steun in de 6 jaar dat het theater heeft bestaan. Aalsmeer had een eigen theater en zou dat eigenlijk niet moeten verliezen.

Download hier het persbericht van mei 2016

Business Club

Ingrid Bauhuis Komt WerkenStokman BloemsierkunstTramontanaDutch Flower GroupRosenboom ReklameFour Season QualityAldert Jongkind Boeketten V.O.F.Eveleens MakelaarsDe LegakkerStudios AalsmeerJoop en Ria van LeeuwenStevacoVan Koppen en van EijkCor MillenaarAmstelland4BusinessR.O.E.L Design Brand AdvertisingBerghoefMolema AdministratieWaterdrinkerDe Raad VastgoedKroon VleeswarenWijnigVan Eick HR ConsultancyTotal Copy ServiceHilverda De BoerEventecSolidoeParaatGJ MeijerMulti SupliesAalsmeer.nuVerduyn GroupEffektief groepBCKHoekwaterDrijfhuisC. RegelinkDancing DesignsP.C. van der Steeg TandtechniekMiranda Gommans Tekst en KantoorKicksFotos.nlSimarSparnaaij JuweliersRabobankRenault NieuwendijkDrukkerij KoopmansDols Marketing en SalesDrukkerij Cocu